“I’ll be back!” said Neon to the World.

IMG_4998
Ph: Ioana Enescu.

In caz ca ati uitat vara lui 2012 si, partial, vara lui 2013 ei bine, va reamintesc cum au stat lucrurile: treaba a fost excentrica: partial un trip LSD, partial o scena din Back to the future. Dar preoponderent cool.

Daca ati ales sa stati pe tusa cu trendul neon, asa cum am facut eu, e foarte posibil sa fi ratat vreo doua sesiuni de shopping la reduceri (o data in ’12 o data in ’13), lucru pe care il vom regreta, pentru ca atat in vara asta cat si in toamna, neoanele se intorc. Poate ca nu la fel de aprig si cu saturatia la maxim, insa le vom vedea. Eu cred ca in actualul context sportiv in care ne regasim, o sa ne descurcam cu aceste culori turbate ceva mai bine decat data trecuta. Insa, daca sunteti ceva mai conservatori si n-aveti chef sa va stricati rezolutia de a va “construi garderoba” cu piese clasice, pe care le veti purta pana cand costul per purtare va fi ~1*, atunci cel mai bun sfat de shopping este asta: accesorii& adidasi!

La adidasi avem de unde alege: de la hipsterii New Balance, pana la (si mai) hipsterii Adidas Stan Smith sau la clasicii Nike Air, paleta de alegeri este vasta si foarte colorata. Mai delicata e situatia cu accesoriile. Daca ma intrebi pe mine, trendul general graviteaza catre lucruri mici si finute- un lantisor foarte subtire, o bratara tip tenis cu pietre stralucritoare, you know, the sweet stuff. Designerii de la Good Morning Angel au solutia perfecta: bratari neon cu inserturi de cristale. Shiny& bright ftw! Au cateva modele mai sobre, pentru cei timizi, insa selectia pentru orice arm party care se respecta incepe cu bratarile neon.

Eu va urez spor la shopping! Vara asta o sa fie fun-fun-fun!

*Cost/Purtare=  cost obiect : numarul de purtari. (ex: Daca iti cumperi un trench Burberry pe care il vei purta timp de 10 ani, 3 luni in fiecare an, avem urmatorul calcul: 1500E: (90zile x 10). Cu alte cuvinte, trenchul epuizant de scump te costa de fapt 1,66E /purtare, o suma normala la cap, care face din obiectul aparent mult prea scump, o investitie rezonabila. 

IMG_5091

IMG_5099

Pentru noutati despre produsele Good Morning Angel, urmariti-i pe Facebook, aici.

IMG_5084

IMG_5166

Nu uitati sa le faceti o vizita celor de la Good Morning Angel, chiar aici.

Fotografiile au fost facute la Metuka Slow Food.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s