Windy City.

IMG_5179
PH: Ioana Enescu.

Pentru vremea asta schimbatoare, cand excesiv de varatica, cand brusc desprinsa din iarna, m-am decis ca lucrul cel mai bun de facut este sa iau cu mine tot dulapul. Bine-cunoscutul layering, un atribut foarte fashion, foarte cool, creat si predestinat fetelor slabe (si doar lor) functioneaza cu brio in paginile revistelor si in slideshow-urile site-urilor pe care te duci sa afli cum sa iti prinzi casual-chic bluza in pantaloni si cum sa-ti sufleci blugii cand porti adidasi. Deci, site-uri de pierdut vremea, pentru ca regulile astea sunt deja super-flu, corect? La fel cum super-flu e si informatia ca layeringul merge daca si tu mergi la sala. Si nu mananci…

Ei bine m-am aventurat in nebuloasa asta a layeringului, stiind pe jumatate ca nu va iesi grozav, dar cumva sperand (cu cealalta jumatate) ca lucrurile se vor lega. Mai aveam o jumatate care spunea sa ma duc acasa, pentru ca sufla vantul si-mi strica parul, dar matematica n-a fost niciodata punctul meu forte, so I smiled and waved.

Asadar ingredientele in cazul de fata sunt simple: geaca de piele, pantaloni de piele (stiu, pana acum puteam sa o dau in goth de vreo 10 ori pana sa ies pe usa), o rochie varatica si o pereche de botine. Sa nu uitam de un colier special, ceva care sa dea putina dimensiune outfitului, sa-l “lege”. And there you have it: un outfit usor de purtat, usor de adaptat pentru mijlocul lui martie, cand e cald la pranz dar si bun de dus seara la terasa, cand primavara inca nu s-a dezmortit de tot.

IMG_5230 IMG_5313 IMG_5224 IMG_5199

Colierul Good Morning Angel si multe alte piese subtile si frumoase le puteti gasi aici.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s