Band of Creators, Toamna-Iarna 2014

C18G5372-final-s

Band of Creators continua buna traditie a prezentarii colectiilor selectionate pentru toamna-iarna ale designerii pe care ii reprezinta, intr-un show care se anunta chiar mai fun decat precedenta incursiune in Tara Minunilor.

Ceea ce face aceasta prezentare deosebita este ultima “achizitie” in portofoliul BoC: Ioana Ciolacu, castigatoare a premiului Designer for Tomorrow si over-all unul dintre cei mai promitatori designeri din Romania, asta daca e sa atingem doar rubrica “profesional”. Ioana este si o tipa super fun si dezghetata, but I’ll just shut up now, ca pare ca sunt partinitoare. Adica sunt. Bine, dar asta pica la edit.

Miercuri, 8 octombrie, la Hotel Pullman isi vor prezenta colectiile si Dana Paun cu al sau AerWear, 109, Alina Morar (sursele spun ca a copt o colectie superba, can’t wait!), si Maria Queen Maria (BG). Colectile de pe podium, alaturi de alte peste 20 de colectii ale designerilor romani si straini se pot vedea, proba si cumpara intr-un eveniment exclusiv : Band of Creators Pop-Up Shop, care se va desfasura pe 11 si 12 octombrie. Pe langa colectiile de toamna, in cadrul acestui eveniment va exista amenajat un Style Corner, astfel ca la fiecare doua ore, designeri, stilisti si bloggeri vor vorbi despre tendintele noului sezon si vor oferi consiliere punctuala. Toate detaliile sunt disponibile chiar aici iar pentru invitatii (si o reducere de 10%) lasa un comment in sectiunea de mai jos! Ne vedem acolo!

675a77-banner

 

Pana atunci nu uitati sa urmariti social media ca si cand ar fi jobul vostru, pentru ca maine, via Instagram-ul subsemnatei, vom vedea un mic preview din colectiile prezentate pe runway!

Va las cu un rezumat video al show-ului din primavara.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s