Ultimele Zile ale Iernii

H5

Este posibil sa ma fi entuziasmat mai mult decat e necesar… sau sanatos, insa primavara si toamna sunt cele mai bune anotimpuri pentru mixuri de light&cosy. Dus la extrem, asta inseamna ca daca afara temperatura este peste 10 grade, garderoba lasa cateva idei de tinute lejere sa iasa, usor-usor, din casa. All in all, ieri a fost cald(ish) asa ca voila!

Despre ce e in si ce e out sezonul asta las pe altii sa vorbeasca pentru ca am inceput sa ma imbrac in tenisi si alte chestii care merg cu tenisii, and I dont care anymore. Sigur, acest principiu m-a ajutat sa trec prin liceu cu brio (“popularii” din Lazar probabil au ramas cu alta impresie, but who cares?) asa ca am decis ca fusta tip lenjerie+ tenisi= emoji cu inimioare. Pentru ca nu vreau sa tentez soarta, am reusit si un pulover gros, care sa compenseze tot ce crede mama ca ar trebui sa port.

Sa vorbim putin insa despre fusta- nu e amazing? Deja m-am gandit la 3-4 idei de styling care vor aparea usor, usor pe blog, pentru ca I’m in love.

H4

H2

H1

H3

Puteti sa o gasiti aranjata frumos pe umerasele magazinului Marc Cain (Calea Victoriei 63-81) si va asteapta sa o iubiti la fel de mult ca si mine.

Am selectat alte cateva look-uri care imi fac cu ochiul, din colectia In bloom.

marc-cain-inbloom!

marc-cain-inbloom!-

marc-cain-inbloommarc-cain-look-at the circus

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s