Le Scarf

Am incredere ca apreciem cu totii importanta esarfelor in acest sezon, daca nu chiar an, pentru ca altfel este clar ca ne-am ratat anotimpul si in general, viata. Si imi e la fel de clar ca nu vom razbi mustului de toamna si iernii grele fara cel putin o esarfa care sa capete valente artistico-frantuzesti sau rock-n-roll-fuck-you in functie de bunul plac al purtatorului. Ma rog, ideea generala, lipsita de dramatism este ca viata fara o esarfa e pustie in toamna lui 2015.

Mi-am pemis luxul de a inlocui papusa Barbie cu imaginea mea in oglinda (minus super-long legs, altfel suntem doua picaturi de apa) si m-am voluntariat pentru tot soiul de feluri de a lega o esarfa.

#1 The Grace

Deloc surprinsa, am descoperit ca daca leg esarfa ca pe o basma, indiferent ce outfit as purta, arat ca o baba, nu ca Grace Kelly. Asa ca voi lasa alte chipuri mai nobile sa o poarte asa.

6a8a1dda48b4bb8353a99a5f14ed4a56

#2 The Jackie

Adica legatura-pirat, practic, pentru ca asa ne legam esarfele cand ne jucam de-a piratii, arata surprinzator de chic, insa am descoperit ca nu am un velier, ca atare voi astepta urmatoare vacanta, cu riscul asumat ca trendul sa fie deja dus. Sper sa dureze totusi pentru ca imi place cum imi sta si mi-a placea sa fac un selfie. Am scris asta cu voce tare, nu?

647bd3a0e0a9f612794a418ba435278e

#3 The Lazy

Cele mai de succes legaturi au fost cele cu o esarfa patrata la gat, fie cu varfuril in aer (vezi mai jos) fie infasurata in jurul gatului. Acestea au trecut testul ridicolului, desi prietenul a zis “bonjour” usor ironic, mai ales ca noi nu vorbim franceza in timpul liber, insa am ales sa nu pun la suflet. Parerea mea, clar diferita de a lui, este ca arata fresh si tare cool! Deci: SOLD!

4408243c2280e9038ef1860ddc936117

Cateva idei de shopping de la Chloe, Gucci, Saint Laurent, H&M si Asos.

Presentation1

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s