While I’m Still in My 20s.

300930_10150299963397820_1305055191_n

N-am sa-mi bat capul cu sursa corecta si exacta a statusului care m-a iritat usor saptamana trecuta. Era ceva de genul ca femeile publica poze cu copiii ca sa le faca pe cele fara copii sa-si blesteme viata irosita in cluburi. Pardon, nu sa faca orice femeie sa se simta prost, ci tocmai pe cele mai bune prietene ale lor. Adica ele, implinitele, le dadeau o lectie celor mai bune prietene. Ha.

Acum.

Nu stiu toata lumea din toata lumea asta pentru ca suntem 7 miliarde si eu mai am si treaba din cand in cand.

Dar.

Sunt destul de ferma pe convingerile mele cand spun ca niciodata nu i-am dorit raul unei prietene. Unei prietene foarte bune cu atat mai putin. Nu tin minte ultima oara cand mi-am vazut prietena cea mai buna cu copilul ei mic si m-am pomenit injurand in gand “Uite a dracu, ce fericita e! Huo!”. Chiar ca nu mai stiu cand mi-am vazut o prietena indragostita de un tip si m-am trezit spunand: “Gizascraist, abia astept sa se duca dracu si relatia asta! Uite ce cur mare are, de ce o iubeste asta pe ea?!”. Mda. Treaba asta nu mi s-a intamplat.

De unde a pornit zvonul asta ca nu exista prietenie si camaraderie intre femei? Stiu multe femei care il pot infirma. Mi-as dori sa stiu si mai multe care sa nu cada prada ideei ca ne sapam una pe alta, ca trebuie sa “ai grija” la alte femei, ca orice compliment este un “hai sictir” voalat si ca nu stii cand ti-o face bff-a ta. Ca atunci cand una e sus, cealalta trebuie sa fie jos. Cred ca e putin mai spre generatia mamelor noastre treaba asta si am si o teorie, dar n-am sa o expun chiar acum.

Ce am sa spun este: chillax tuturor celor care cred asa ceva- e fals. Si o palma prieteneasca pe spate celor care isi sustin prietenele, nu sunt invidioase pe succesul/ pantofii/ parul/ iubitul/ casa celeilalte. Ci fericite pentru ele.

Din septembrie pana in decembrie cele mai bune prietene ale mele (me included) facem Marele Treizeci. N-am sa va zic ca m-ati sustinut prin toate cacaturile si prin toate bucuriile de pana acum, ca o stiti deja. Am sa va spun ca va iubesc de ma c@$ pe mine. Si nu in ciuda, ci si mai ales pentru ca aveti copiii/ soti/ picioare mai lungi/ case/ joburi care va plimba in Maldive (serios Raluca, wtf man?). Ca suntem diferite, dar esentially the fucking same.

Fucking happy fucking 30!

Advertisements

One thought on “While I’m Still in My 20s.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s