Cinci lucruri care (inca) imi plac

 

Sunt uneori niste hibe in matrita care te fac sa simti ca nu esti complet integrat in lumea in care traiesti. Ca parca totusi nu esti tringhiul perfect si sa nu o sa treci prin forma pre-formata din plastic cu usurinta, ca o sa fie nevoie sa fii putin inghesuita acolo, asa, macar putin.

1. Inca ma uit la tastatura cand tastez. Da, am incercat sa nu ma uit. Da, nimeresc aceleasi taste. Asa ca de ce continui sa ma uit la taste? Aici putem sa avem o lunga poveste despre control si tema de a-l pierde, insa adevarul adevarat este ca fac des o multime de typos si prefer sa incerc sa le reduc uitandu-ma la taste.

2. Inca mananc paine si imi place. Da, de multe ori are gluten. Am avut o scurta perioada anul trecut cand m-am auto-diagnosticat cu intoleranta la gluten si lactoza, golindu-mi viata de sens, continut si fericire. A fost foarte greu. Cumparam paine fara gluten si mancam foarte putine produse care aduc implinirea sufleteasca (aka branzeturi). Efectul a fost, in scopurile experimentului, unul bun. Am slabit 4 kilograme si ma simteam energica, usoara si desigur am incercat sa imi amintesc ce spunea Kate Moss “Food doesn’t taste as good as skinny feels”, insa Kate Moss era probabil drogata cand a emis o astfel de ineptie. Am pus aceasta schimbare de greutate pe seama “dietei” (groaznic cuvant!). Dupa vreo 2 luni am zis ca prefer sa fiu imperfecta (in sooo many ways!) dar sa pot manca paine proaspata si crocanta cu branzeturi, asa ca am renuntat asumat la o viata plina de blugi marimea 34 pentru fericire hedonista marimea 36. 38. 40. Fie ce-o fi! Am aflat insa, pe aceasta cale, ca pot manca paine fara drama, pentru ca de fapt schimbarea a venit din faptul ca mergeam la sala, nu de la viata monahala gluten-lactoza free. Asadar am spus un “Fuck, yeah!” si am rezervat o clasa la sala si o paine la Miez.

3. Iau mai des taxiul decat Uber-ul, pentru ca ajunge mereu mai repede. Iar eu in mod clar nu-mi pot planui viata nici macar 10 minute in avans.

4. Muzica din anii ’90, pentru ca #SorryNotSorry e fun si e buna. Va pun aici un mic playlist groovy cu care am batt la cap pe toata lumea in ultima saptamana.
5. Lenjerie comoda- o am, o cumpar, o folosesc. Am bustiere (nu merci la cupe sau BALENE!) si nu mi-e teama sa le folosesc. It is what it is.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s