Autor, autor!

 

Autor se intampla de doua ori pe an si mereu imi amintesc sa ajung acolo pe ultima suta de metri. Genul de eveniment pe care il astepti jumatate de an, insa aproape ca il ratezi la mustata pentru ca planificarea minutioasa de multe ori cedeaza in fata… vietii!

Anul acesta Autor a avut un numar extins de creatori de bijuterii: o lista imensa de 90 de creatori de pe 5 continete, ceea ce e fantastic pentru un targ tip expozitie care face acum 8 ani mari si rotunzi.

In primul an cand am mers la Autor mi-am dat seama de importanta unei conexiuni intre bijuterie si personalitatea ta. Unele piese erau ceva extraordinar de exagerat din punctul meu de vedere, pe cand unele pareau facute pentru mine. In mod sigur sentimentul ramane acelasi pentru ca sunt niste piese aproape intime in unele cazuri, iar legatura dintre “autor” si bijuterie este profunda. Acest soi de expozitie cu vanzare este, pentru mine, definitia unui eveniment care schimba regulile.

Pe langa atentia la detalii prezenta in toate colturile Hotelului Bulevard, in continuare un spatiu tare elegant, mi-am facut si o mica lista de preferati. Lucrarile care mi-au atras atentia:

 #This ChangesEverything

O piesa speciala, formata din device-uri IQOS, a aparut in revista Autor si merge pe aceeasi linie super proaspata si florala pe care se bazeaza intotdeauna instalatiile IQOS. Creata in jurul simturilor, piesa este in floare, verde, fresh! Imi place ideea de a purta ceea ce simti, asa cum simti!

What If I Fly, castigatorul premiului special Molecule F, cu bijiuterii de portelan, este la jumatatea distantei intre piese finute si piese amuzante, cu un excelent simt ironic.

Ana Pina, cu o selectie de bijuterii geometrice, simple si totusi extrem de elaborate. Imi place ideea de bijuterie usor de purtat si de asortat, care nu este pretentioasa dar care reuseste sa puna in valoare o tinuta simpla.

Moogu, cu inspiratia sa botanica, reuseste de fiecare data sa ma fascineze. Unele piese pot sa aiba foarte bine si dublul rol de piese pentru decor in casa, indeosebi bratarile!

Autor revine in curand, asa ca urmatiti pagina lor pentru updates.

 

Acest text a fost inspirat de IQOS, un dispozitiv pentru fumatorii adulti pe care il utilizez de cateva luni.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s