O zi pe Matasari

 

FullSizeRender (5).jpgFemei pe Matasari este incepe sa devina, incet dar sigur, unul dintre evenimentele stradale preferate ale Bucurestiului… asta judecand dupa numarul de oameni care aleg sa isi petreaca weekend-ul in acest colt de cartier. Imi place cand Bucurestiul prinde viata – si chef sa si-o traiasca – si decide sa iasa din casa si sa se intalneasca cu toti prietenii. Iar acest val de evenimente care au inflorit in ultimii ani este perfect pentru ca iti arata parti necunoscute dintr-un oras unde cinci zile pe saptamana stam in masini si ne grabim catre diverse locuri. Decoperim un oras pe care, in esenta, nu-l prea cunoastem atat de bine pe cat ne place sa credem si ne mai indragostim putin de el, chiar si vara, cand ne mutam toti la mare.

Nu mai detaliez despre ce anume este Femei pe Matasari si de unde isi ia numele aceste eveniment, pentru ca e destul de usor de reperat, insa felul in care o strada isi schimba complet destinatia si se transforma intr-un hub creativ, plin de oameni interesanti si de happening-uri misto este totdeauna un motiv de sarbatorit. Asa a fost si ultimul weekend al primaverii care s-a terminat cu arta stradala, expozitii, concerte si mancare buna!

Ce-a fost cel mai fun la Femei pe Matasari 7? Desigur, o bere rece cu niste prieteni, insa obiectiv vorbind au fost concertele micute din curtea H2O si cele de pe scena principala, dar si expozitiile foto. Totul preasarat cu o multime de oameni frumosi si interesanti, gata sa imparta o poveste si o masa.

Daca nu ati prins inca un astfel de eveniment, nu e timpul pierdut, se repeta anual si e din ce in ce mai interesant. Iar daca drumurile va duc pe Matasari, nu uitati sa va uitati in curtea de la numarul 12-14 unde un mural mare powered by IQOS a transformat un zid anost intr-o sarbatoare de primavara!

FullSizeRender (3).jpg

#ThisChangesEverything #IQOS

FullSizeRender (4).jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s