Capul sus, privirea inainte

5 (2).jpg

Cum mergi mai departe?” e o intrebare care a aparut in acesta vara fie pe buzele mele fie pe cele ale catorva prieteni care se gaseau in diferite momente ceva mai importante ale vietii lor.

M-am tot gandit la asta si mi-am dat seama ca eu merg mai departe cu niste avant confuz si optimism. Un prieten mi-a spus in acest weekend ca daca nu stii sa ceri, o sa primesti orice: cu universul trebuie sa fii specific pana la virgula! Asa ca optimismul e bun, insa confuzia incurca socotelile! Ce cred insa este ca uneori e nevoie sa iti lasi timp si de incertitudine si de lipsa de claritate, la fel cum e nevoie de precizie cristalina uneori.

Merg mai departe acum incercand sa nu mai grabesc sau sa fortez situatii- lucrurile trebuie luate si cantarite ca ceea ce sunt, nu ca ce ar putea sa fie sau ce au fost. Iar cand aleg ceva, mi-ar placea ca de acum sa il pot alege numai si numai pentru ceea ce este el in acel moment, sa accept lucrurile pentru ceea ce sunt.

Sper ca acest zen specific vacantei de vara sa ramana alaturi de mine si cand o sa fie testat de seriozitatea toamnei, pentru ca acum, vara, cum bine stia Ella Fitzgerald, “the living is easy”. Insa daca veselia si optimisul exista (asa cum au existat mereu) nu am motive sa cred ca vara nu e de fapt o stare de spirit care ramane incapsulata tot anul in noi si ne ajuta sa mergem mai departe zi dupa zi.

4 (2).jpg

7.jpg

1 (2).jpg

Pantofii pe care ii port sunt Mihaela Glavan, editie limitata IQOS Edition, cei mai de incredere parteneri pentru a merge mai departe.

#thischangeseverything #iqos

Acest text a fost inspirat de IQOS, un dispozitiv pentru fumatorii adulti pe care il utilizez de cateva luni.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s