The Power of Habit

Am evitat foarte mult timp sa ma apuc de sport, cu un soi de inversunare nepotrivita. Nu imi doream acest lucru suplimentar de pus pe lista mea deja cam lunga, asa ca imi gaseam o multime de justificari: ma simt bine in corpul meu, sunt sanatoasa, nu am timp, nu imi place. Am punctat toate motivele din lume pentru a justifica ceva ce nu voiam sa fac. Partea cea mai grava e ca nici macar nu prea incercasem, nu cu adevarat oricum. Intre timp am ridicat o carte de pe noptiera, The Power of Habit, in care am aflat ca orice obicei se face sau se deface in 21 de zile si intr-un moment de impuslivitate constructiva (si pe fondul nevoii de auto-confirmare- care iti da o energie ceva de speriat) m-am gandit “Why not?”

Nu m-am mai gandit prea mult ce si cum, nu am mai iesit la cumparat de echipament, pur si simplu am mers. Nu mi-a placut in prima saptamana. Nu mi-a placut nici in a 2a saptamana, dar ideea nu era sa imi placa, ideea era sa ma tin de asta o luna. Asta am si facut: am mers la sala de 2-3 ori pe saptamana fara drept de refuz, fara scuze: am mers. In a cincea saptamamana mi-am dat seama ca eram excited sa ma duc, ca imi placea, ca ma simteam foarte bine. Ca am deprins un nou obicei care in primul rand ma facea mai fericita si, bonus, ma ajuta sa fiu si ceva mai fit.

Fara sa imi dau seama integrasem un nou obicei in viata mea, care incet-incet, a si schimbat-o. Am descoperit ca imi place sa fac ceva ce eram convinsa ca nu e pentru mine si am decoperit ca am si o doza serioasa de ambitie, atat timp cat reusesc sa o minez asa cum trebuie.

Si apropos de descoperirile acestea IQOS este un alt motiv pentru care cred ca e important sa ramai mereu deschis la nou. Nu am sa povestesc ca este o alternativa eleganta la tigaretele clasice, pentru ca asta se poate vedea cu ochiul liber. Am sa va povestesc insa ca poate sa fie un accesoriu foarte cool, mai ales acum cand tocmai a aparut noua linie de huse. Aceasta gama de huse din piele naturala vine in 5 culori diferite (alb, albastru inchis, roz, portocaliu si rosu) perfecte pentru a le asorta cu device-ul tau IQOS. In plus, le poti mixa in tinuta ta, astfel incat aceasta sa vina ca o completare fireasca la stilul tau. Pentru ca, la urma urmei, si stilul este un obicei pe care ti-l asumi si il repeti zi de zi, pana cand il perfectionezi.

Husele pot fi comandate online pe www.iqos.ro sau in magazine.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s